2013-12-28 20:41:22• hírek • Szatmár.ro

Megjutalmazták a hűséges horgászokat

Tombola-húzással, mézes pálinkával, valamint köröm- és pacalpörkölttel zárták az évet a Csengersimai horgásztónál.

"Mézes vagy sima pálinkát kérsz?" - ezzel a kérdéssel fogadták az évzáróra érkező horgászokat szombaton a Csengersimai horgásztónál. Érkezők pedig akadtak bőven, hiszen már sokan várták az évzáró tombolahúzást, amelyen értekes nyeremények találtak gazdára. Ráadásul minden tombolajegy nyerő volt.

A szatmáriak által nagyon kedvelt, a megyeszékhelytől negyed órányi autózásra, összen 12 kilométerre található tónál horgászók az év folyamán minden tizedik alkalom után egy tombolajegyet kaptak, szombat délután pedig ezekből sorsoltak. Volt olyan horgász, akinek öt tombolajegye is volt, ő igazán hűséges, visszajáró vendége a Csengersimai tónak.

Kinek kisebb, kinek nagyobb ajándék jutott, mindenki kapott egy horgászpólót és ehhez jött még a kisorsolt ajándék, így a legolcsóbb nyeremény is 100 lej körüli értékű volt. A legdrágább pedig egy 600 lejes pecabot - persze hogy erre vágytak a legtöbben.

A sorsolást követően pedig, amikor az izgalom alábbhagyott, finom falatok várták a nagy horgászokat - pacal- és körömpörkölt készült a hűséges halászok megvendégelésére.

Jelen pillanatban nem lehet horgászni a Csengersimai tavon, így a nyertesek nem próbálhatták ki azonnal a megnyert felszereléseket, a szezon 2014-ben március elején kezdődik.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: